Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2018 13:11 - ДЖЕНДЪРмерия
Автор: anlov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 21063 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 02.02.2018 20:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Корнелия Нинова навремето към Боко-Боко: "Що не излезем отвън да се разберем като мъже?!" Почти мавзолейна демонстрация на тоз трети пол от репресиращата го понастоящем хептен сбабичосана, обаче помпаща се с кубици хиалурон Столетница. Но спасение от тоя вид не очаквайте нито от изток, нито от запад. Ни от север или от юг. А само отгоре и от Онзи, Който е създал човека единствено като жена и единствено като мъж. Всичко в повече е настоящата Богохулна перверзия, опитваща се да заличи Неговия Свят Образ и подобие...

 *

ЛГБТ-лобитата от извратеняци трудно могат да пипнат такива като нас с установени вече ценности и убеждения, затова сега посягат на децата ни. Те знаят, че успеят ли да ги откъснат от нашето семейно-християнско формиращо въздействие, както и от традиционните нрави в обществото ни, техни са. Като не са били обичани и научени да обичат, те са се превърнали в хищници, събрали са се в глутници и вече навсякъде търсят плячка. Не случайно в Норвегия и Швеция, където отдавна се осъществява тоя зловещ социален експеримент, стотици хиляди деца биват отнемани от родителите им, за да захранват с тях съмнителни и оказва се, доста често педофилски „приемни семейства“. Помните ли масовия убиец Брейвик например? Той е сменил няколко такива и навсякъде е бил изнасилван от извергите. Е, и какъв е плодът от всичко това? Самоизтребление. Сърце ако има човек, дори и като Колчо слепецът да е, пак ще го види. Ето, скоро Боян Саръев разказа за едно шведско детенце на четири годинки. Нали там ги учат на ролеви игри и от малки сами да си избират пола, него го попитали то какво се чувства. „Нито момиченце, нито момченце, а едно нищо!“ - с празен поглед отвърнало детето. Направо страшно да ти стане! Когато тая джендър/мерия ти изтръгва корена и ти размива идентичността, тя наистина ти отнема всичко свято и ценно на тая земя и те превръща... в ЕДНО НИЩО... И това ако не е кощунствено поругаване на Божия Образ - както директно на Него, така и заплюване право в лицето на Неговото човешко творение, не знам какво друго е!

*

Ох, нямаше как да не се сетя сега за Исусовото предупреждение от „Евангелието на Матей“ 18-та гл.! "А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на шията му един воденичен камък и да потънеше в морските дълбочини. Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат те! Обаче горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!" Джендър/меристите си нямат и на престава под какво Божие осъждение се опитват да покваряват и без това вече достатъчно пропадналото ни общество! „Обещават ни свобода, а самите те са роби на разврата.“ („Второ Петрово“ 2/19) Когато ни се подиграват, че истерясваме на тема „Истанбулска конвенция“, че всичко било само против домашното насилие и т.н. и т.н., ние правим добре, като се вглеждаме в ситния шрифт. Защото „дяволът е в подробностите“, както има една мъдра приказка. Той няма да ни нападне с рогата напред, а с подло вероломство само ще се опита да открехне вратата за подготвяните от него напасти и бедствия. Формулировчици на първо време, определенийца... важното е лека-полека отровните му семенца да бъдат посети в масовото съзнание. После ще се пипнат учебните програми „в духа на новото време“, а шпиц-командите на джендър/мерията ще са по-благатки и от лелките в детските градини. „Законно“ ще бъдем обезоръжени, за да не се съпротивляваме. Лукаво ще ни напомнят, че ако не сме политкоректни, ще бъдем не само съдени, но и осъждани. Ама как, за „престъпления от омраза“, разбира се! Така ли, Ваши Педерастничества?! Аз пък си представям как един баща, чието дете е подложено на такава гавра от перверзник с някакво министерско пълномощно, се изправя пред тоя и му казва: „Искаш да смениш пола на собствената ми дъщеря ли? А не искаш ли аз да сменя твоята физиономия, че и ти да не можеш да се познаеш после?!“ Така де. Семейството е светиня и който й посяга, трябва да бъде готов след това да се омъжи или да се ожени за Кошмара (от който и пол да е той). Като в тоя модерен виц, където питали бай Пешо дали е бил джендър. „Да, бил съм. И ако ми скочат, пак ще ги бия“ - отвърнал байовецът :) Убеден съм, че във време като това мъжете изобщо не трябва да забравяме, че някога ни взимаха за пришълци от войнствения Марс. Е, там никой не обръща резбата :) И това е Библейският стандарт и за мъже, и за жени, понеже други човешки създания просто няма - „джендъроидите“ са само някакви подлунни отражения на призраците, бродещи всред мрака. И тая аномалия я превръщат в норма сега?! - това е мерзост пред Бога! Иначе грешниците зад маските ще заплачат за Неговата помощ...

 







Тагове:   избор,   пол,   конвенция,


Гласувай:
5



1. predatorkapredatorka - хехе, многооо си добър„ангеле!! благодаря ти за чудесния материал..и настроение..
01.02.2018 14:50
Като в тоя модерен виц, където питали бай Пешо дали е бил джендър. „Да, бил съм. И ако ми скочат, пак ще ги бия“ - отвърнал байовецът :)
цитирай
2. anlov - Мерси, predatorke!
02.02.2018 00:15
Само да ти кажа, че навремето ми се е случвало нещо подобно като на бай ти Пешо. С някои резки движения на горните си крайници тогава трябваше да си опазя на всяка цена мъжката чест. И победител беше онзи, който остана правостърчащ :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 947631
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930