Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2011 09:24 - Фашизоидът Сидеров - слуга на Путин, Доган и исляма
Автор: anlov Категория: Политика   
Прочетен: 1418 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 21.08.2012 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image


Неговата позиция изглежда безкомпромисна: “Напред, братя, срещу надигащия се и у нас радикален ислям! На нож и до пълна победа!”

И отново в името на правата вяра ще се пролива кръв, пещерният човек ще придобие позата на Божий ратник и защитник на отечеството, а устата му гръмовно ще прокламират неговия собствен “християнски” джихад. Кой може да му оспори правото да запише името си в историята, която за него в такъв момент се олицетворява от множество камери, микрофони и от цяла една глутница вперени в героическата му поза папарашки погледи? Кой?! А освен това, той знае, че е купен и нает за време като това. В народния театър, наречен за протокола “Политика”, нему е отредена главната роля в подобни представления. И “Пещерният човек” я играе със страст. Той е наясно, че е съвременен Тартюф, който преди години лъсна гол пред публиката си, само и само по-късно да наметне срамотите си с черковно-славянски популизъм. Режисьорите на фарсовете са му внушили, че подобните нему не са никак малко в тая страна и че точно те ще го последват.

И макар Сидеровата популация бавно да се топи, все още никой не може да каже, че те не го правят. По убеждение ли? Донякъде може би. Подплатено сигурно от финикийска мотивация с тъмен руски произход.

“Хайл Путин!” как ви звучи?

На мен ми звучи като атакистки поздрав към фюрера, за когото има съмнения, че е един от бащите на “Атака” (осветено от "Уикилийкс").

И ако се вгледаме по-внимателно в инцидента с американския посланик - този явен и непримирим борец срещу надвисващия над главите ни ядрен кошмар на АЕЦ “Белене”, бихме били наясно защо точно в тоя момент местното фюрерче му поиска сметка за натовските бази у нас. И защо насъска зверилника си срещу джамията в София, заставяйки ни за кой ли пореден път всички вкупом пак да бръщолевим за него.

Ужасно е, когато се опитват да ни заробват на всяка цена, докато в същото време пленяват погледите ни и съзнанието ни като народ с инсценировка след инсценировка!...

Разбира се, разобличаването на приватизатора на българския флаг като част от “Петата колона” на Русия у нас и като един от политическите търгаши на едро, и това, че много християни настояват “да бъде свален имунитета му и същият да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането и осъществяването на нападението над мюсюлманския храм в София” (ето и линка към Петицията до главния прокурор Борис Велчев: http://www.peticiq.com/do_boris_vekchev_za_imuniteta_na_siderov ), не означава, че ние трябва да останем слепи за опасността от радикализирането на исляма - както в България, така и по света. И докато мразим това човеконенавистно учение от дъното на червата си, също толкова да приемаме с открити сърца многомилионните, достигащи дотам, където и взора ни не достига, синджири с неговите роби.

Действително тази религиозна мерзост е програма за религиозно, политическо и икономическо претопяване и асимилация на света. Ислямистките догми никога няма да се променят, а те изискват от посветените им да стъпчат душите под табаните на Аллах. Насилственото пречупване на волята на индивиди и общества е в днк-то на тая религия и е добре никога... абсолютно никога да не забравяме това!

Насилието в исляма е неговото рождено петно и историята сама го доказва. Накратко, след като Мохамед не бил приет от жителите на Мека, той се заселил в Медина, където събрал отряд от няколкостотин верни последователи, готови да пролеят кръвта на осмелилите се да отхвърлят техния Пророк. Както и станало, разбира се (т.нар. Бедирска битка - 2-13 март 624 г.сл.Хр.). Съвсем скоро почти цяла Арабия била под тяхна власт.

Така че, образно казано, това е религията на ятаганите и боздуганите, които в днешно време прославят Аллах с тротил.

Даже различни изследователи потвърждават, че в огромното си мнозинство мюсюлманите не желаят да се интегрират със страните домакини, които са ги приели по целия свят, а напротив - настроени са изключително враждебно към тях, към техните обичаи, норми и закони.

Това може да значи само едно: че те маркират навсякъде фронтови линии за нападение и завладяване в подходящия момент. Подготвят си количествените натрупвания и никога не свалят очите си от мерника.

Светът, и Европа в частност, със сигурност са на тяхната мушка. Просто това, което едно време са завладявали с ятаганите и боздуганите си, днес те са способни да си го купят с пари.

А това, което не могат ли? Е знаете приказката - с... много пари, каквито представляват техните петродолари.

Да наистина, за жалост, петролът и ислямистките банки принудиха либералната западна цивилизация, обърнала гръб на християнството, да не разпознае опасността от заквасването си с възможно най-тоталитарния бацил на своето време. Ислямизацията върви с пълна сила и днешната "Виена" се оказва твърде недалновидна, за да я спре.

Лошото е, че такива ксенофоби и фашизоиди като Сидеров, които слагат в устите си християнски фрази, четат Евангелието като дявола и също като него безскрупулно го опозоряват. Разбира се, ефектът от подобни динозавърщини ще бъде в ущърб на цялата нация, мюсюлманите отново ще се капсулират враждебно срещу нас, а това за Доган и шайката му направо е като кьор-софра. “Пещерният човек” с побеляла глава и вид на старозаветен пророк, само че фалшив и изцяло червив отвътре, събира зрители за предизборния си цирк, и това на повечето им е ясно. Такива политици служат на своите интереси - не на Божиите. И яздят оня кон, чието име е "Смърт" и който води самия Ад след себе си...

Може би с една, и с пет... и със сто петиции дори няма да успеем да ги спрем. Все пак, нека капка по капка се разширява морето на гражданското общество у нас, в което един ден диваците, които така го мразят, ще почнат да потъват надолу.

Все още то им е до кокалчетата - не даже и до колене.

Обаче нашият глас - не нашето мълчание, нашето свободолюбие - а не овчедушието ни, нашето решение да бъдем Суверен, а не безучастен ропотник, вече надигат вълните си, за да потопят гордите им лайнери.


П.П. Само вижте това:

"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш." ("Коранът", Сура 2:191)

“Не вземай за приятели юдеи и християни… Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш… Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада.” (
"Коранът", Сура 5:51; 9:5)


И това (линкове към три клипа в потвърждение на горното; върху третия директно кликни):


http://www.middlebeast.org/video-sword-yielding-imam

www.besove.com/новини/25919/Ексклузивно-Покръстен-мюсюлманин-даде-на-besovebg-потресаващи-кадри-от-зверства--в-Ирак

http://www.youtube.com/watch?v=ZjbJnZUJTYU&feature=related



И това (разкриващо част от корените на политическия проект "Атака"; кликни върху заглавието в синьо):


Волен Сидеров в тесни връзки с Ал Кайда Виж уникалната му снимка с терорист № 2 в Европа, Ахмед Рами   Вгледайте се добре! На тая снимка "волният Сидеров" е по-гол, отколкото на оная, където по собствена воля лъсна дибидюс.


И
това:


image

Тези ислямистки лозунги би трябвало да ни звучат и изглеждат дори още по-страшно и от кадрите на най-свирепите зверства, заливащи ни отвсякъде. В тях се надига отново ОГРОМНА КЪРВАВА ВЪЛНА, която иска да залее света и нищо по-малко от него.




И
това (видеоклип от уебсайта на "Хамас" за подготовката на терористична операция, извършена на 7 декември 2004 г.):









Гласувай:
4



1. anlov - Посланията от видеоклипа за "Хамас" в превод на български:
02.06.2011 21:43
Подготовка за терористичната атака, извършена на 7 декември 2004 г.

“Бригадите на Ал-Касам”

"Моето послание към противните евреи е, че няма друг бог освен Аллах.
Ще ви преследваме навсякъде! Ние сме нация, която пие кръв
и знаем, че няма по-добра кръв от еврейската кръв.
Няма да ви оставим на мира, докато не утолим жаждата си с вашата кръв
и жаждата на децата си с вашата кръв,
няма да си дадем почивка, докато не напуснете мюсюлманските държави."

"В името на Аллах, ние ще ви унищожим, ще ви взривим, ще ви отмъстим,
ще прочистим земята от вас, прасета, земята, която сте омърсили в нашата страна.
Тази операция е отмъщение срещу синовете на маймуните и прасетата."

"Посвещавам тази сватба
(смърт за Аллах)
на всички онези, които са избрали Аллах за своя цел,
Корана за своя конституция и Пророка (Мохамед) за свой пример.
Джихадът е единственият начин за освобождение на Палестина – цяла Палестина – от нечистотата на евреите.
Скъпа майко, ти която си се грижила за мен
Днес жертвам живота си, за да бъда твой ходатай (в Съдния ден)
О, моя любов и душа, избърши сълзите си, не се натъжавай,
в името на Аллах аз съм постигнал всичко, към което съм се стремил
Не ме карай да те гледам тъжна в деня на сватбата си с момите от рая.
Бъди щастлива, а не тъжна,
защото в името на Аллах след смъртта идва раят на милостивия Аллах."

"Скъпа майко, не плачи за нас.
Ние трябва да потърсим помощ от Аллах.
Скъпа майко, не плачи за нас.
Ние трябва да потърсим помощ от Аллах."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 950045
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930