Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 14:35 - "НУ, АЕЦ, ПОГОДИ!"
Автор: anlov Категория: Политика   
Прочетен: 3336 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 20.07.2013 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                     (малко емоции и мисли, породени от Протеста срещу мафията)


image
                                   (снимка: СТОЯН ГЕОРГИЕВ)


Личное и строго секретное!!!

Дмитриевич, Местанич и Сидеренко, молодцы мои! Надо пить больше водки сейчас
и бороться до последней капли крови (не ваша, конечно, о, не, дураки, а кровь мятежного вассала - это скотское племя болгарское). А не пить еще одну стакану холодную воду, как это уже сделали с отставкой богатыря Певченко. Пожертвовали самое борческое лицо из нашего банка КТБ Цветя Василиевича. Войтите в час своего класнаго! Незабавно!!! Ругаю вас за страха перед лицом врага и отправляю вам резкое предупреждение не делать таких ошибок больше! Дмитриевич, какие эти оправдания, какие помилования ты хочеш, ты в мой парламент, а не в Александр Невский”, комсомолец? Местанич, какой aгент ты был, какая красота, но будь осторожны, сейчас я не хочу испортиться мои вещи! С другой прославленой конспиратор болгарского КГБ Доганич надо улучшитье свою форму, так, что я вам даю свой черный пояс! Сидеренко, я помню чудное мгновенье, когда передо мной явился ты. Поэтому и полюбил тебя, козел беловласы, моя кукушка, мой гений чистой грозоты. Но иногда переиграеш ту роль, которую я подарил тебе, говорящяя тыква такая. И ты, точно ты не целуй постоянно водка “Столичная”, а и с психотропными препаратами осторожно! Знаеш, когда становишся неудобным, я всегда могу найти шут, гораздо лучшего качества, чем ты. Проси извинения от меня, сумасшедшея зверина! Если... если конечно не хочеш стать одной такой кармазъ валия Диарбекира, ммм? Более известны под именем Сюдюрлю Атакист Извинисабъ. Так... набыл ваши чембери, как говорят у вас, скотины. Поэтому, вы должны стать как железо, добитое на Урале - ясно?! Я даю вам деньги, много деньги, идиоты нежные, и почему?... Скажите: ПО-ЧЕ-МУ?!... Потому что я не жду, не жду, не ждууу в парламенте болшевики, сделаны из розового пластелина! Можно ли вы запомните это, а?! Затянуте свои пояса и заработавайте свои зарплаты! Постройте мне, в конечном счете, этого АЭЦ-а! И так далее, и так далее... вы очень хорошо знаете, что я вас учил.

Ваш
отец и государь,

Владимир Владимирович Путин

(Извинявам се за несъвършения си руски! :)

P.S. Ето на каква статия попаднах току-що: "Русия иска България в бъдещия Евразийски съюз" - http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2011/11/17/1206132_rusiia_iska_bulgariia_v_budeshtiia_evraziiski_sujuz/          И какво повече има да ни се обяснява?

*

“Който плаща, той си поръчва и музиката”. И явно Корпоративна търговска банка - банката на държавата, избрана още от “Тройната коалиция” по настояване на Доган (в която има огромни арабски капитали и която работи в съдружие с Руската външнотърговска банка - https://www.bivol.bg/grupirovkata.html), си поръча оркестъра “Орешарски”. Та ето как пред нас лъсна една дебелашка мутра , която тъй гнусно ни оплеска целите с мас и лой, че дори ракиджиите зарязаха напръстниците си с втечнен огън, фейсбукарите - кибиченето във виртуала, телеманиаците - предъвкващите официално новинари, и с оголени като саби зъби изкочиха на улицата, за да я направят на саздърма. “Аз паднах, друг ще ме смени и толкоз. Какво тук значи някаква си мутра?”, сигурно си е помислил дембелакът Пеевски. О, не, не сте познали, комуняги! Дълго се оказа сбогуването ни с вас, обаче няма да е вечно. Все повече от нас не вярват на радио “Говорит Москва”, а децата ни - независимо дали го вдявате или не, охоу... те направо ще ви делийтнат.

*


Сиянието на Путиновската Кремълска звезда над България означава дълга полярна нощ, която ни изглежда ту като изгрев на поредното източно слънце-божество, ту като злокобно червенеещ негов залез. И като плутоният от руските атомни централи, ни обрича почти на вечен полуразпад...

Българският Питър Пан никога няма да порасне под полата на Матушката, а само ще продължава да линее, да се смалява и изгубва...


Докато не се взре в срамотите й и не ги разголи.

И отвратен, да се отрече от тая зла Мащеха.

*


С всеки протестен вик срещу мафията сякаш въздухът в София и в България става все по-чист и все по-леко се диша. На “кой не скача е червен” днес един велосипедист от шествието даже подскачаше с колелото си, а някакво ретроградно бабишкерче от противниковия тим ни замери от терасата си с чехъл. Ууууу!!! Макар резултатът засега да е отчайващ и да е в тяхна полза, постепенно трябва да го обърнем и тук, на свой терен, да ги бием с настроение. Като за начало един сватбарски шут, който да разкара Орешарският сбирщайн и Франкенщайн от играта, ще ни дойде съвсем тамън. А в продълженията слагаме на дузпата Избирателния им закон и им скъсваме мрежата (с която те са ни уловили живи и правят гласовете ни да преливат от пусто в празно - което тях винаги, ама винаги ги устройва) мажоритарно. :)

*

Аман от Доган, аман от Местан - на тия пак ли ще им прайм метан?! И около Серж Станишев всичко мирише - кво ни се лези като еврокомуноид свише?! А Волериан Атакиста, Волериан Атакиста - айде и на кукуто за излитане една писта! :)



image
Тая бейзболна шапка с надпис Bulgaria я подносих вече трето лято, ама за пръв път усещам, че адекватно се вписвам с нея в ситуацията. А Мила дори и с розови очила видя: "Ууу, ония горе са толкоз лошички явно, че хората с виковете, метлите и знамената няма да ги оставят, додето не ги изметат оттам!" (снимка - синът ми)


Не, това страшно ме изкефи и не мога да не го споделя! Тая вечер след протеста една млада майка - явно, закъсняла за него заради работата си, се засече с двете си деца и веднага ги попита: “А вие, мили мои, бяхте ли днес с дядо си да викате “Долу БСП!”?” “Ммм, колко възпитателно!” – възкликнах в себе си аз. Какво се чуди и мае още, Световната здравна организация вече трябва да запише в регистъра си нова болест: “пристрастяване към софийски уличен протест”. Психолози са доказали, че след двадесетия ден повтарянето на едно и също нещо се оформя като траен навик. Да му мислят комунягите! Седалищните части на червените мафиоти в момента са най-атрактивното предложение за пържене на яйца. И ще бъде глупост от наша страна да не се възползваме от него. :)


*


Преди няколко месеца баща ми - в качеството си на член на БСП и отговарящ по партийна линия за региона, се срещнал с Орешарски. Оня го питал това-онова и баща ми веднага побързал да го светне и да му даде някои напътствия и съвети за съставяне на новото правителство, понеже като стар червен кадър бил убеден в победата. Е, не мисля, че съветите му са били добри, нито пък че оня туз с белеещата се дамга над челото въобще е чул какво му се казва. Обаче ето, нещо поизнервен от ситуацията, татко ми звъни и още без да съм му казал “ало”, ме подхваща: “Бе, Аньо, жена ти те изпя, че си ходел по разни митинги и че даже си крещял на тях против нашто БСП. Не съм те бил отдавна, ама ако те докопам само, ще ти метна един такъв бой, че да ме запомниш!” Какво да му кажа на човечеца - нали толкова си го обичам! Разсмях се от сърце и му отговорих нещо от сорта: “Татко, бе, стига си ме разсмивал, моля ти се! Ще ме докопаш ти от 500 километра, да... Я ми кажи как е майка?...” Та така... :)

*

Догановите Права и Свободи (ДПС) над Българската Социалистическа Проститутка (БСП) винаги са превръщали институциите у нас в развратни сараи, откъдето се пръкват съвременните еничари, ненавиждащи като изверги родината си и впиващи сякаш точно затова вампирските си зъби в сочните й държавни вимета. Наричат ги “министри”, “заместник-министри”, “шефове на агенции” в наши дни. Нали разбрахте колко такива пак са се нароили вече?

Затова мразя тоя еничарски корпус, който опустошава земята на Паисий и Левски!


Приемаме го вече твърде лично, еничари...

*

Г-жо Велислава Дърабърева, пак сте изпили цяла една шепа червени хапчета.

Не, това не е “бунтът на ситите” - макар да е срещу преситените и срещу ненаситните.


Нито на мравките за процентче намаление на тока и за щипка надбавчица - макар да е срещу бърнестия държавен Мравояд.


Нито на робите - макар да е срещу тоя змейомутрест Триумвират.


Не!!!

Това е бунтът на Гладните за Справедливост - срещу оялите се с нечестие и затлъстелите от мафиотщина мутанти.

*

Курсът на девалвиралият руски станиш за кой ли път удари дъното. Да не би някой да се изненадва, че той пак се разменя срещу един пробит доган и един фалшив сидер, на който Кремълската печатница е щампирала свастиката на психо-национализма за воден знак?! Розичка на месечинка, а между тях светулки блещукат в бяло, зелено и червено... Ах! А то се вглеждаш само малко по-внимателно и виждаш как червено-кафявата чума отново дебне в тъмното цял един народ, за да доубие това, което е останало от него. Но народът вече започва да се гневи, ваши гнусни мутроолигарски величества. И ви показва какво мисли за вас директно в гьонсуратите. Съвсем цивилизовано, при това, а не като при вашите революции - отбележете си го в тефтерите и върху съвестите си (а тях въобще има ли ги?!), където сте трили с гумички колко домове сте затрили, и колко майки и бащи, и колко синове и дъщери сте почернили!...

*

Знаете, наричат оная сграда в центъра на София “бившият Партиен дом”. Но преди малко (да кажем, че е било заради дъжда и кошмарното време) вниманието ми беше привлечено към нея, за да я видя по тоя начин - падаща и устремена надолу. Не триизмерието на купчината от каменните блокове тук, а нейният първообраз на антихристка идеологическа крепост, превръщаща за десетилетия народа ни в едно оковано от нея, обездушено крепостничество. Защо ли? Понеже държавните ни институции са все-още слуги на тая демонична духовна власт. Политиката, икономиката и културата ни са само нейните проекции в заобикалящия ни свят.

И ето какво си спомних аз, че съм писал преди време (беше още по времето на управлението на първата тройна коалиция):


“Разбира се, че трябва да сме наясно: Партийният дом (дори и без своята петолъчна звезда отгоре) все-още хвърля мрачната си сянка върху цяла България. Като под някакъв мистичен Замък от произведение на Кафка, това явление изглежда за някои твърде мъгляво и неразпознаваемо, но навсякъде се усеща неговото въздействие. То стряска, деформира, ограбва, обезценява. Превръща човека в жалко треперещо дребосъче, от което нищо никога не зависи. Захвърля го да се гърчи в собствената му непотребност. Изсмуква жизнените му сили почти докрай.


А извиращата сякаш от сянката на тъмнината власт ще става още по-арогантна... още по-брутална... още по-безскрупулна...

Тя ще продължава да се самовъздига нагоре, защото не знае, че е поредната Вавилонска кула, която неизбежно ще се сгромоляса оттам.”

"Тебе, чието жилище е нависоко, който казваш в сърцето си: "Кой ще ме свали на земята?" Ако и да се издигнеш като орел и да поставиш гнездото си между звездите, и оттам ще те сваля, казва Господ" ("Авдий", ст. 3 и 4)

"Ще има ли съобщение с Него седалището на беззаконието, което е хитро да върши зло чрез закон?" (Псалм 94/20)

"Оня, който владее над човеците, нека бъде праведен!" ("Второ Царе", 23/3)


*

Само искаме да поръчаме за червената мафия
един бузлуджански гранит с гравирана епитафия...


*

Усещам се аз как се вглеждам в хората от протеста, както и в тези, които са се отдали на грижите си за хляба и сметките. Или на безгрижието, апатията, незаинтересуваността извън техното себично митарстване. Някъде там - в невероятно отдалечените си човешки вселени, неподвластни изобщо на земната гравитация. Вглеждам се и сякаш все повече ме завладява експресивността на впечатлението. Лицата и очите на хората, които са се опълчили срещу националното ни зло, ми изглеждат толкова красиви! Каузата им така ги е одухотворила! И те вярват, че могат да променят нещо. Защо тогава да не го направят... защо?! Заедно, наистина изглеждат толкова прекрасни, толкова силни! Давай, България! Моята горчилка от тебе започва да се превръща във възхищение от твоите деца, които не като нас бутафорно, а наистина ще погребат комунизма. И на опелото му само с тъга ще си спомнят за нашите половинчати усилия, както и за примиренчеството и отстъпничеството на нашите полубащи...

*

Управляващи, ако за вас гласът народен не е глас Божий, дали тогава гневът народен няма да стане гняв Божий?

Много скоро ще разберете...


*

ВНИМАНИЕ, ОРЕШАРСКИ! ТРИ... ДВЕ... ЕДНО... АУТ!

Момче, накрая и ти като нас ще намразиш май комунистическите шашмалогии, в които сам се остави да бъдеш въвлечен. Не знаеше ли, че всеки, който се обвързва с червените мафиоти, накрая винаги опира пешкира?

Падни доброволно и тогава можеш да се надяваш все-още на безграничните Божии милости!


Вярно, шубето от “Кукловодите” е голям страх, но пред Господния Гняв е като трънче в доменна пещ.




image
Ако искаш, можеш да си я напишеш и на "Белана". Да видиш, че и ние сме хора и че сме толерантни към човек, изпаднал в голяма нужда :) (снимка: ИВО ОРЕШКОВ)



Хайде, "Любима", каним те на последен валс!...

 






Гласувай:
5


Вълнообразно


1. anlov - http://www.faktor.bg/novini/balgariya/9924-stanishev-prizna-pravitelstvoto-na-oresharski-dogovorih-s-dogan.html
21.06.2013 08:26
"Ахмед Доган е задкулисният баща на това правителство на Пламен Орешарски. Това призна ненадейно в ефира на Би Ти Ви лидерът на БСП Сергей Станишев."
цитирай
2. anlov - http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/06/16/2082918_udobno_zaobikaliane_i_gerb_ne_se_e_razgranichila_ot/
21.06.2013 08:27
"Делян Пеевски и Цветан Василев не получиха от Бойко Борисов само това, което не поискаха. Това естествено не им попречи да го предадат седмици преди изборите и с грубата си медийна атака срещу ГЕРБ да направят управлението на ДПС и БСП възможно. Това е доказателство, че в основата си този олигархичен модел има политически корен в ДПС (създадена от ДС и подкрепяна с арабски капитали чрез Корпоративната търговска банка на Цветан Василев). Всичко започва и свършва с идването на власт и консумирането на публични ресурси."
цитирай
3. anlov - http://fakti.bg/mnenia/69341-samo-s-majoritaren-vot-narodat-shte-izbere-svoite-predstaviteli?fb_action_ids=10200128194953617&fb_action_types=og.recommends&a
21.06.2013 08:28
"Просто няма друго решение, освен чисто мажоритарни избори в 2 тура. Това е единственият начин народът да си избере представителите. При всички други способи ги избира олигархията, а народът само кима с глава. Едва ли има по-голяма глупост от формулата "гражданска квота". Ако се борите за гражданска квота, значи признавате, че цялата останала политическа система принадлежи на олигархията. 100 на сто от държавата трябва да е "гражданска квота", а не само едно малко и немощно парченце. Формулата е проста: всеки, който предлага други рецепти освен мажоритарните избори, работи за олигархията."
цитирай
4. anlov - http://topic.bg/prof-evgenij-dajnov-pri-izbori-naesen-rezultatite-shte-ba-dat-dramatichno-razlichni/#
21.06.2013 08:29
"Една четвърт от подадените гласове на тези избори отиде при малките партии. Това никога не се е случвало. То означава, че хората търсят цялостно преподреждане на властта в страната и представителността на гражданите в нея, а това е нов преход. Тези избори са първият електорален изстрел на процес, който ще продължи 3-5 години и ще завърши с изцяло нова политическа система. Тази една четвърт търси нещо ново и тя ще го намери - или ще си го създаде сама."
цитирай
5. anlov - http://www.svobodata.com/page.php?pid=11677&rid=11104
24.06.2013 10:07
Позицията на видни юристи, журналисти, учени, блогъри и граждани, изложена в сайта "СВОБОДАТА". За съжаление, в списъка забелязах и някои смущаващи ме лично мен имена.

Едвин Сугарев е споделил и моите скромни впечатления от Протеста по-рано през деня пак там - http://www.svobodata.com/page.php?pid=11674&rid=11104

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 945804
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031