Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 14:07 - Трябва ли да ни плаши ревът на Ердоган?
Автор: anlov Категория: Политика   
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.11.2016 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Халид Шейх Мухаммед каза, че терористичните атаки бяха добри, но „практичният“ начин Америка да бъде победена е чрез имиграция и раждане на деца, което значително да надхвърля по брой ражданията на не-мюсюлманите. Че братята му по джихад ще емигрират в Съединените щати, възползвайки се от социалната система, докато разпространяват джихадистките си послания. Те ще се обвият в американските права и закони, които ще ги защитават, ще засилят натиска да им бъде разрешено практикуването на Шериат, и тогава - само когато са достатъчно силни, ще се надигнат и ще наложат с насилие Шериата отвътре. Той каза още, че братята му ще продължат атаките си неуморно и американците ще бъдат толкова изтощени, изплашени и изморени от войните вече, че просто ще поискат всичко това да приключи. Евентуално - завърши Халид Шейх Мухаммед, - Америка ще изложи врата си на заколение.“ 

(цитат от книгата на д-р Джеймс Мичъл "Подобрена техника на разпита", в която специалистът по извличане на информация от заловени терористи споделя самопризнанието на един от лидерите на "Ал Кайда")

И тоя план, който трудно проработи в Америка заради ограничаването на емигрантския поток от Близкия Изток, а Тръмп още по-малко ще му цепи басма, с перфидно гостоприемство беше приет от европейското левичарство... 

По природа левите обичат да се правят на либерали, докато въртят опашки като смарайди пред диктаторските режими, понеже те произхождат от най-кървавия такъв. Затова и либерализмът им обикновено се изражда в някаква форма на диктатура - къде по-мека, къде по-твърда - в зависимост от обстоятелствата. Но дори и брюкселското Политбюро се стресна май от дивите орди, които падишах Ердоган иска да отприщи срещу нас. Оттам им замразиха преговорите за членството и за пръв път добре направиха. (Какво напираш за Съюз, чиито ценности и култура не само не зачиташ, ами даже жадуваш да ги унищожиш?! Ахааа... точно това целиш ти, Ердогане! С Халид Шейх Мухаммед направо сте си плюли в устите."

"Погледнете ме! - ако продължавате така и занапред, като нищо ще отворя границите - това да го знаете" - по тоя повод им се изрепчи той.

Типичен османлийски рекет. Даже вълкът вече не играе роли, за да влезе с хитрост в къщичката на козленцата. Ще му се да проникне там с изнудване и взлом.

Обаче няма нужда да се поддаваме на страха и паниката. Не случайно след изборите в Америка Брюксел втвърди тона си към Анкара, понеже усеща накъде духа вятърът. А и турската икономика е дотолкова обвързана с банките и пазарите на ЕС, че даже и лудият Ердоган ще трябва да се усмири, ако не иска да падне от султанския си кон и да си разбие главата, омотана в чалма-невидимка.

Освен това бяха изнесени данни, че сирийските бежанци и техният бизнес в Турция са в основата на нейния икономически подем след продължилата немалко време стагнация. Те целенасочено се разселват по цялата страна и само една десета от тях се оставят на границата до Сирия, като идеята е останалите да спрат кюрдската демографска инвазия. Масово получават турски паспорти и се окопават на местна почва (дълготрайно, по всяка вероятност). Дали биха щурмували Европа, която вече издига стени срещу тях, а не им постила червените килими, както съвсем до скоро?

Така че: време е устата на тоя нагъл изнудвач Ердоган да бъде затворена!

 





Тагове:   ислямизъм,   бежанци,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 949841
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930