Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2018 08:26 - ЗАЩО ЩЕ ОТИДА НА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 3 ДНИ- ..НА ВСИЧКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2941 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАЩО ЩЕ ОТИДА НА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 3 ДНИ- ..НА ВСИЧКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ..?!
Никога не трябва да се дели недоволството- на „ляво”и ли на„дясно”- това се научих, през "пътя" от 1990- 2005 г. и го спазвам, през последните 12- 13 години, а най- вече, след 2013, когато и се престраших да ходя и на социални или „по-леви”протести. Какви са Протестите – насрочени на следващите три дни ли- не искам да ги характеризирам- защото явно ще бъдат смесени(социални и морални), но- национални(!)- т.е. ще има много хора с много различни каузи- и смятам, да изслушам повечето и да ги подкрепям всичките. Затова и трите дена- ще бъда, в по-голямата им част, по улиците- не ме е срам, от никое страдание и от никоя кауза, а когато нещо не го одобрявам- защото винаги има и по нещо, което няма подкрепям- просто ще си замълчавам и няма да скандирам, в подкрепа- на неприемливи, за мен неща: расистки, марксически лозунги или пара- фашистки крайности- аз не обичам крайности..-ни левите, ни, вече- и крайно- десните..!
Трябва да се протестира-срещу всички партии, лица на„Прехода”, но най-вече срещу тези, които са управляващи! Не, че, и опозицията ни е- „цвете за мирисане”, те всичките са от едно котило, на „БКП” и е време, вече, да прогоним и махнем, цялото им котило.То не може и не иска да поведе България- решително и в добра посока. Не стават и най- новите "ментета", които се прилепват към Протестите ни-Раданки, Лозанки, Бойкикиевки или Костадинки( ”Възраждането” на Румен Петков и Агент„Гоце”). Има и открити провокатори на ПП „ГЕРБ”, които всяват смут, размахват някакви руски знамена и червени знамена, с марксически символи- а това показва, че ПП „ГЕРБ” е истински уплашена от хората и от тази наша „анти- енергия” срещу нея.
Аз съм против- всички досегашни партии и хората, които са управлявали страната, през последните 30 години- без изключение и смятам, че трябва да бъдат лустрирани, всички, които са били от над- експертни нива, нагоре: депутати, министри, заместник-министри, шефове на държавни агенции, членове на държавни комисии и колективни органи, кметове, шефове на общински съвети и водачи на политически групи в тях,висшата номенклатура на всички партии, които са били в управлението. Това, заедно с пълната лустрация на „ДС”- агенти, „РУМНО” или функционери на „БКП”и другите казьонни организации, е малко закъсняло, но, все пак- е необходимо! Лустрация не може да няма и тя трябва да е повсеместна- заради Морала!
За последното ще има най- яростна съпротива, точно от „моите среди”- на бившото дясно, защото, много от досегашните демократични дейци, ще възразят, при това- ..с основание, защо и те трябва да бъдат „лустрирани” и наказани, като останалите- истински отговорни, и ще им отговоря- само, заради „принципа” и Морала, не заради нещо друго! 
Ние сме от Групата „Формацията” и не сме организатори на всичките протести (нашият е за 19.11. 2018 г. от 18.00 часа пред „Народното събрание”в София, в понеделник, както и в цялата страна от обяд и следобед, до късно вечерта!), но това не значи, че съм против организаторите на другите недоволства или че ще си правя „свои” акции, там- НЕ, ще се подчинявам на другите групи и отговорните за Протеста! 
Участвам активно в уличното недоволство, от 2011 г. (заедно с Николай Колев- "Босия" и съм бил, винаги срещу Бойко Яшаров/Борисов/. от 2006 г.- тогава инстинктивно !), а през Юни 2013 г. бях и на митингите- и срещу Делян Пеевски, след избора му, за Шеф на „ДАНС”. После, видях как „Протестна мрежа”, Соросоидите, Раданки, „ДСБ” и Бойкикиевци, завзеха събитието, извратиха го и го осребриха с министерските си постове, в Правителство „Борисов-2” и с местата си в Парламента. Бареков (Кумеца на Борисов) и Геле Джамбазки ни се правеха на борци за свобода и за патриоти, а през това време,търгуваха с български паспорти и със влияние в Евро- парламента! Полягайки на Борисов, те се „сготвиха” за- в- бъдеще, но нали, човешката алчност е необятна, а децата и внуците на комунистите, не могат да издържат, без Власт и привилегии, та, то си им трябваше да влязат, „уж зорлем”(?), в „УЖ”-управлението на "Борисов-3"..
Оставката на Валерий Балевски(Симеонов) не решава нищо, трябва да получим- Оставка на премиера Бойко Яшаров (Живков) и на ПП„ГЕРБ”, а после- трябва, да не допуснем- и „БСП” и „ДПС” на власт (не защото са ни, не-симпатични!)- а защото, те са другите метастази на„БКП”.Трябва да учредим, на улицата- нещо ново и по- различно, новото Движение-„@лтернативаЗаБългария”, което да премахне Яшарството, като явление- а не само Яшарите, като наш управляващ Елит и бивша комунистическа Династия!
Днес е 17.11.2018 г. и аз възкликвам, ден след Оставката на Балевски..- Я КОЛКО ХУБАВО БИЛО, ДА СЕ ЖИВЕЕ, БЕЗ ВИЦЕПРЕМИЕР- ВАЛЕРИЙ БАЛЕВСКИ(СИМЕОНОВ)! ИДВА МИ И ЕРЕТИЧНАТА МИСЪЛ- ЧЕ УТРЕ ИЛИ ВДРУГИДЕН- ЩЕ МИ Е МНОГО ПО- ДОБРЕ И БЕЗ ПРЕМИЕР БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ)..?! 
УЧАСТВАЙТЕ В НАЦИОНАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ- В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ И НЕ ДЕЛЕТЕ- ПРОТЕСТИТЕ!
Николай Гацев,за„Добродетелната дружина, осн. 1853 г.” и за „@лтернатива За България”- осн.2018 г. ...?!


Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Каня Ви на академията на Милойко на 14. 12. т. г. в Зала "Армеец".
17.11.2018 09:42
http://planinitenabulgaria.blog/izkustvo/2018/11/10/nai-velikoto-kulturno-sybitie-v-bylgariia-predstoi.1634678
цитирай
2. nikolaigatzev - Амен! Бог с вас!
18.11.2018 09:23
Бог да ви благослови!
цитирай
3. radostinalassa - planinitenabulgaria
18.11.2018 21:46
Да не съм ви обидила, че вече не ми сводничите с онзи блогър? Май сте пили достатъчно кафе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760568
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031