Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2014 21:37 - Пак ли "педерастия по брюкселски"? Оу, не - мерси!!!
Автор: anlov Категория: Политика   
Прочетен: 2572 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 30.10.2016 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Има един световен хищник, който е изпояждал цели общества и цивилизации и ги е оставял в диорамите на историята, оглозгани до кокал. Само привидно може да ни изглежда като мекотело или плазмодий. Но увие ли се около теб и полази ли в пазвата ти, веднага забравяш кой си, защо си, накъде си. И в следващия момент вече не си ти, а е той - храносмилайки те.

Този хищник е хомосексуализмът.

Ето, тия дни той отново е разбунил духовете в Европейския парламент и по-надолу ще споделя сайта, откъдето научих за това.

Реших, че като християнин, съпруг и баща (и най-вече като мъж) не мога да не реагирам.

По-лесно щеше да ми бъде да направя копи-пейст на препоръчаното писмо, обаче ми се прииска да вложа и нещо от себе си.

И защо да не го споделя тук?

Уважаеми дами и господа евродепутати,

до мен достигна информацията, че на 3-ти февруари вие ще гласувате доклада на г-жа Улрике Луначек - австрийска евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в Европейския парламент, озаглавен "Пътна карта срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност".

Разбира се, никой здравомислещ човек не очаква гей-лобитата както в политиката, така примерно в музикалната и филмовата индустрия да се откажат от своята агресивна настъпателност, с цел популяризиране на техните възгледи и превръщането им в морални и законови норми за нашето общество.

Обаче и никой, който все-още се опитва да използва главата си според всички правила за безопасна употреба, и не е изгубил сърцето си и силата на духа си, не трябва да се примирява с това явление, а остро да му се противопоставя.

Това би трябвало да изключва хомофобията на едно личностно неандерталско ниво и да е проявление на християнските ценности и борбеност - в случая, на най-високата политическа арена.

Ключовата битка се води именно там и вие сте нашите представители на нея.

Така че лично аз очаквам да гласувате против тоя доклад и бих бил благодарен на всеки един от вас, който ми отговори, заявявайки своето становище по темата.

Запазваме си правото - всички ние в нашето семейство, както и нашите приятели, да изтълкуваме евентуалното Ви мълчание изключително във Ваш ущърб.

С уважение,


....................................”

В края на миналата година също писах до нашите евродепутати по инициатива на Асоциация “Общество и Ценности” - поводът тогава беше докладът “Естрела”, и от четирима-петима от тях получих едни доста удовлетворяващи отговори.

Затова насърчавам моите приятели тук: защо да не им клавиатурнете нещо горещо (имейлите им ще откриете в сайта на Асоциацията)? Всеки надигнал се глас е важен пред Бог, пред съвестта ни, пред децата ни, пред нацията ни.

Преди години, когато повече се занимавах с писане, изразих своето отношение към хомосексуализма в личния си блог и тогава за хиляден път сигурно се убедих: “Истина, истина ви казвам...” просто жадува да бъде прокламирано по улиците и площадите (а големите сборища днес нерядко са в нета).

http://anlov.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/06/26/az-ne-sym-pederast-i-nikoga-niama-da-byda.354640

Кагато ония отгоре там се опитват да те въдворят в налаганата от тях хомо-диктатура, където “Мерзостта, стояща на свято място”, е твой съдия, Перверзията - твой надзирател, а Божият закон е превърнат в нощно гърне, ти реагираш като в “Бърз или мъртъв”.

Понеже тежко и горко на оная земя, в която солта обезсолее - не беше ли така?!


                                        *   *   *

За желаещите да пишат до българските евродепутати: http://www.sva.bg/32/post/2014/01/7.html

За желаещите да подкрепят Петицията срещу тоя доклад:
http://citizengo.org/en/3308-othvrlete-doklada-na-g-zha-lunachek?tc=fb&tcid=1254550












Гласувай:
9



1. anlov - http://www.webcafe.bg/sportcafe/oshte-sport/id_1496441003_Fyuri_-_ot_geroy_do_obshtestven_vrag_%E2%84%961
04.01.2016 22:32
Тайсън Фюри да играел на мълчанка, понеже възмутил разпътната островитянска общност с мнението си срещу педофилията, хомосексуализма и абортите... Може да не ми харесва всичко, което е казал, но браво на тоз юмручен мъжага и християнин! Някой трябваше да му го рекне на европейския Содом и Гомор, понеже перверзията му е почнала да задминава сякаш дори и безбройните мерзости на исляма...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 950026
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930