Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2015 08:58 - "Най-големият терорист е Аллах от Корана"
Автор: anlov Категория: Видео   
Прочетен: 3083 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 29.10.2020 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Много хора ще се засегнат от това, което ще кажа, а то е, че най-големият терорист е Аллах от Корана. Дори и най-бруталният ислямист има някакво минимално чувство за морал, по-добро от това на своя бог. Изправили сме се срещу един престъпник, който е сял смърт през последните 1400 години и моята война е срещу него, моят Господ Исус Христос воюва срещу него. Да, те могат да убият тялото ми, но могат ли да убият душата ми, вярата ми, която споделих с вас? Едва ли..."

Мосаб Хасан - бивш президент на ислямското младежко движение в Палестина и син на шейх Хасан Юсеф - един от създателите на терористичната групировка "Хамас" (във видеото по-долу)




"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш." ("Коранът", Сура 2:191)

“Не вземай за приятели юдеи и християни… Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш… Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада.” ("Коранът", Сура 5:51; 9:5)




Не ме разбирайте погрешно - не насаждам омраза срещу мюсюлманите. Това, че се демаскира в подобни свидетелства ужасното зло, което е вилняло, вилнее и ще продължава да сее дори още повече смърт чрез исляма, е съвсем различно нещо. И аз лично смятам, че ние сме длъжни да го правим като християни, понеже блудкавата какафония на мултикултурализма с нейните претенции да обединява "различните пътища към Бога" вече е проглушила ушите на сума ти народ. Хорът на либералистите отдавна е част от цялата тая оркестрация и наистина цели маси от хора биват подвеждани. Нали виждаме, че все-повече Европа отстъпва от християнството и се продава на цената на петродоларите. Ислямистките банки и техните емисари с антихристиянски и антиционистки възгледи и поведение заграбват с алчна ръка огромни парцели от икономиката, бизнеса, политиката и културата ни, само и само един ден да ни поставят на колене. На мода сега са нашествениците, които се представят за бежанци (а се оказва, че много малка част са такива - и за тях ние наистина трябва да сме закрила от бедствието на войната; само дето няма как точно да ги идентифицираме, което ни прави "полезни идиоти", нали?).

Така или иначе, май наивният светски либерализъм на Европа ни превръща в къщичката на козленцата, които отварят вратата на вълка, мислейки, че той ме-ека, а не търси плячка, която да стрие между зъбите си. Ислямът се задавя само от поглъщане на всичко чуждо нему, но пак никога няма да му е достатъчно. Той не се адаптира, не се цивилизова, не се европеизира. Той е култ към смъртта и към издевателствата, неистова омраза е към свободата и към живота. Искат го за работна ръка, но тая ръка е привикнала единствено да коли с ножа. Тя не гали дечицата, а от малки ги превръща в убийци. Слепи ли сте за хилядите им пропагандистки клипове за това? Те си отглеждат деца-бомби, а ние искаме да ги обезвредим с меките китки на левичарския си интеграцизионизъм. Колко си жалка в момента, Европо! Хем безплодна и в демографски срив, хем изтръгваща се все повече от корените си християнски. Идолопоклоническа. Сребролюбива. Ооо! - но никога няма да си признаеш, че си се извратила като блудница от пра-пра-стари времена. Напротив. Превъзнасяш се на тема "човешки права" и за други ала-бализми. Да, това, което навремето ислямът е завладявал с ятаганите и боздуганите си, той вече е способен да си го напазарува от отстъпниците-християни. Отделно и ние като данъкоплатци му изплащаме помощи, които са нещо като джезие и като спонсорство на шариата му. Защото целта си той никога няма да промени. А тя е свързана със световната му хегемония и с нищо... нищо по-малко...



image







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anlov - "АКУЛАТА ПОД ПОВЪРХНОСТТА НА ИСЛЯМА" от Джим Крофт - http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=4066&tid=147364
11.10.2015 10:04
Винаги са едно до друго: злото, което демонстрира себе си - ислямският тероризъм, и злото, което забулва себе си - “мирният” ислям. Първият убива жестоко и с наслада. А вторият изпада в екстаз, докато брои труповете му, понеже се храни с тях. Това е неговото истинско свинско месо, тъй като той счита враговете си за свине, ако не успее да извие вратовете им и да ги просне по очи пред Аллаха. И както казва Джим Крофт, ние виждаме само горната перка на тероризма, обаче не и скритото туловище на акулата, тази най-голяма и грозно спотаена заплаха за свободата - Шариата.

А според него, нападателният военен джихад срещу немюсюлманите е религиозно и обществено задължение; създаването на мюсюлмански халифат е религиозно задължение; отстъплението от исляма се наказва със смърт, без нужда от съд и присъда; немюсюлманските поданици на мюсюлманската държава са обект на дискриминационни закони.

"Намери християнина и евреина и им кажи да се отрекат от вярата си и да повярват в пророка Мохамед и в Аллах! И ако те не го направят, трябва да ги убиеш! Със сабята си трябва да ги посечеш!"

(цитат от мюсюлманския закон "Шария")

„Ислямизацията“ е демонична програма. Стратегически военен план за духовна, религиозна, културна, политическа и икономическа асимилация на Европа и на света. За кръволока Аллах нашите души са само едни мъртвешки образи на глави под табаните му. Нали пророкът му Мохамед донаписва Корана с кръвта на закланите лично от неговата ръка, умопомрачен отново още в своята първа битка при Бедир? После ще дойде времето на ятаганите и боздуганите, на взривовете на камикадзетата. Но целта му ще си остане същата. И тя е брутално пречупване на волите... поробване до смърт на индивид по индивид... на общество след общество... Целта на исляма винаги е била и ще си остане: СВЕТОВНА ХЕГЕМОНИЯ.

Ще му я поднесем ли на тепсия?
цитирай
2. anlov - http://de-zorata.de/blog/2011/08/01/sennels-moslems/
11.10.2015 16:59
"Намираме се в исторически фаталната ситуация да сме поканили на нашия континент милиони хора, които не искат, и не са в състояние да се интегрират. И тъй като интеграцията на мюсюлманите никога няма да се случи - факт, който, мисля, вече е доказан от години - ще стигнем до положение, при което една значителна част от населението ще работи активно за ислямизирането на нашите общества. Тези опити едва сега започват. Мюсюлманите тепърва ще се чувстват все по-силни и по-силни - и като влияние, и като количество. Този процес се насърчава от мюсюлмански лидери във и извън Европа и се подпомага от един вид колективно малодушие, наречено "политическа коректност"... На ЕС трябва да се отнеме възможността да налага приемането на имигранти на своите държави-членки!"

Николай Сеннелс
цитирай
3. anlov - https://sites.google.com/site/sajttnalubomircolakov/abv/migrantska-patologia
11.10.2015 17:01
"Миграцията към Европа прие характер на патологичен процес. На регионално ниво (от парламентите на отделните провинции) ислямът бива признаван като официална религия и се строят нови джамии - в цяла Европа вече са построени около 10 хиляди такива. В същото време в Германия примерно са закрити 400 католически църкви и над 100 протестантски. Още 700 католически църкви са предвидени бъдат закрити в близките 2-3 години. Имигрантите охотно купуват сградите на бившите катедрали и ги превръщат в джамии. Това, което наблюдаваме сега - крайно късогледата политика на Евросъюза спрямо мигрантите, е престъпление от огромен мащаб. По приблизителни оценки, общият брой на нелегалните имигранти в Европа е между 5 и 7 милиона. Ако управляващите ЕС захвърлят примката на политкоректността, която няма нищо общо с истинския хуманизъм, и признаят, че заплахата от радикалния ислям е реалност, то решението на този проблем ще се опрости в пъти и ще отнеме много малко време. Въпреки призива на канцлера Ангела Меркел към немците да приветстват разнообразието и да свикват с минаретата в немския пейзаж, ще е достатъчно просто да се приеме закон, според който всички имигранти, настояващи за автономност в страните на пребиваването си и за правото да живеят според законите на шариата, да бъдат експулсирани в страни от ислямския свят, където ще живеят съвсем свободно по тия закони."

Ростислав Баталов
цитирай
4. anlov - https://www.youtube.com/watch?v=_GMW2xBqSfo
11.10.2015 17:02
„Правителството на Белгия заяви, че до 2025-та година една трета от децата на Европа ще бъдат родени в мюсюлмански семейства... 40% от цялата Руска армия ще бъде ислямистка само до няколко кратки години!...“

(това са данни от времето много преди да ни залее тъй наречената "Бежанска вълна")
цитирай
5. anlov - ЗА ПЕДОФИЛИЯТА В ИСЛЯМСКИТЕ ДЪРЖАВИ:
04.01.2016 22:29
http://www/page_6377.html

Да се превръщат святостта и самопожертвувателността на Исус и жестокостта и педофилията на Мохамед просто в два различни пътя към Небето е приказка, която никоя Шехерезада не може да измисли - освен ако не се е надрусала с левичарското мулти-култи, или с либералното политико-религиозно лукавство, избуяло в браковете по сметка между Дворци и Катедрали.


https://www/watch?v=c7pIGpouyww

В Корана Мохамед е написал: “Честит е бащата, който е оженил дъщеря си, преди тя да получи първата си менструация.” Знае се, че той се е оженил за 6-годишната Айше, а три години по-късно е консумирал брака си. И това според д-р Ахмад ал Муби - служител, регистриращ браковете в Саудитска Арабия, е примера, който всеки мюсюлманин може да следва. Каква отврат и какъв ужас!


https://www/watch?v=kKipjM6PTG0

Демоничният изверг - Шариатът, насърчаващ сексуалните извращения с 2... 3... 4... 5-годишни деца...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 951138
Постинги: 177
Коментари: 1515
Гласове: 5167
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930